Cafe
Fresh
Radio ExYu
Radio EastGate Mall
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • play_arrow

    Канал 77 Само Хитови

  • play_arrow

    Kanal 77 Fresh

  • play_arrow

    Kanal 77 Ex Yu

На оператор А1 на 29 канал можете да го слушате Радио Канал 77.

На сателитскиот оператор Total TV на 305 канал можете да го слушате Радио Канал 77 и истиот е достапен, преку сателит во цела Европа, дел од Северна Африка и Блискиот Исток, во над 700.000 домаќинства.

На дигиталната IP телевизија Нет ТВ Плус низ целиот свет е достапен Канал 77 и тоа :
Во Србија, Црна Гора и Хрватска на 350-та позиција;
Во Словенија на 400-та позиција;
Во Босна и Херцеговина на 300-та позиција:
Во Македонија на 1-та позиција,
На интернационалниот пакет (eng) на 450-та позиција.

Го отварате главното мени (стрелка долу на далечинскиот управувач), се одбира Радио (со кликање ОК на далечинскиот управувач). Откако ќе се излистаат радијата го одбирате радиото Канал 77 и кликате ОК за страрт на радиото.

Канал 77 е достапен и на светски познатиот веб сајт за слушање на Радио во живо – TuneIn.

На кабелскиот оператор 5 Нет – Гевгелија на 955 канал можете да го слушате Радио Канал 77. 

На кабелскиот оператор Виванет – Берово на 538 канал можете да го слушате Радио Канал 77.

0%