ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Благородна Прилепчанска Николова е добитничка на патување за двајца во Тасос, Грција во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Канал 77

today04/04/2024 46 4

Background

04.04.2024

Благородна Прилепчанска Николова е добитничка на патување за двајца во Тасос, Грција во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Канал 77, поддржано од Escape travel, која се одржа во месец март.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Kire Andonov

Rate it
0%