ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Борче Велков е добитник на патување за двајца на островот Крф во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Канал 77

today30/11/2023 80 2

Background

30.11.2023

Борче Велков е добитник на патување за двајца на островот Крф во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Канал 77, поддржано од Escape travel, која се одржа во месец ноември.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Kire Andonov

Rate it
0%