ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Бојана Стефанова е добитничка на патување за двајца во Сивири, Грција во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Канал 77

today03/07/2024 151 9

Background

Бојана Стефанова е добитничка на патување за двајца во Сивири, Грција во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Канал 77, поддржано од Escape travel, која се одржа во месец јуни.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Kire Andonov

Rate it
0%