ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Вања Милчевска е добитничка на патување за двајца на Скиатос, Грција во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Канал 77

today07/03/2024 42

Background

Вања Милчевска е добитничка на патување за двајца на Скиатос, Грција во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Канал 77, поддржано од Escape travel, која се одржа во месец февруари.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Kire Andonov

Rate it
0%