ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Даниела Манчевска е добитничка на патување за двајца на Крф во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Канал 77

today08/02/2024 42 1

Background

08.02.2024

Даниела Манчевска е добитничка на патување за двајца на Крф во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Канал 77, поддржано од Escape travel, која се одржа во месец јануари.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Kire Andonov

Rate it
0%