ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Кристина Ивановска е добитничка на патување за двајца во Ормос Панагиес, Грција во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Канал 77

today02/05/2024 72

Background

02.05.2024

Кристина Ивановска е добитничка на патување за двајца во Ормос Панагиес, Грција во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Канал 77, поддржано од Escape travel, која се одржа во месец април.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Kire Andonov

Rate it
0%