ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Ристо Бицевски е добитник во наградната игра ”Мега Младенци” на Канал 77, поддржана од ЈК Травел

today22/03/2024 57 4

Background

Ристо Бицевски е добитник во наградната игра ”Мега Младенци” која е подржана од ЈК Травел, а се одвиваше во текот на оваа работна недела.

Во прилог е извлекувањето кое се одвиваше во живо на нашата Facebook страна:

Ристо не успеавме да го добиеме од прва на телефон па повторно го побаравме и го добивме 🙂

Со ова извлекување ја завршивме наградната игра Мега Младенци на Канал 77, поддржана од ЈК Травел.

Објавено од: Kire Andonov

Rate it
0%