ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Снеже Мирјаноска е добитничка во наградната игра ”Мега Младенци” на Канал 77 подржано од ЈК Травел

today15/03/2024 100 3

Background

15.03.2024

Снеже Мирјаноска е добитничката во наградната игра ”Мега Младенци” која е подржана од ЈК Травел, а се одвиваше во текот на оваа работна недела.

Во прилог е извлекувањето кое се одвиваше во живо на нашата Facebook страна:

Снеже не успеавме да ја добиеме од прва на телефон па повторно ја побаравме и ја добивме 🙂

За сите останати кои немаа среќа оваа недела, ве повикуваме да слушате Канал 77 и наредната недела и да учествувате повторно бидејки наградната игра ќе продолжи и наредната недела 🙂

 

Објавено од: Kire Andonov

Rate it
0%