Канал 77

https://youtu.be/KOqiUcerfL4

Дваесет и осум свеќи ќе изгаснат денеска на роденденската торта на Радио мрежа Канал 77. Првото приватно национално радио во земјава и овој роденден го слави ширејќи ја магијата во етерот преку своите 35 фреквенции. Приказната на единствениот национален медиум чие седиште е во Штип почна да ја пишува еден ентузијастички социолог кој во 1991 […]

https://www.youtube.com/watch?v=uxyOjkhPTsk&list=PLX-qt8EPoQ1YkYdiAnBYTXnCwLCTf_mAC&index=234&t=0s
https://youtu.be/nJfTUKfX1TQ
https://www.youtube.com/watch?v=gtd1Wn2tRt0
https://www.youtube.com/watch?v=jCT9h3n82JY
https://www.youtube.com/watch?v=7UL3YkQkagQ&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=K3ZGxiimglU&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=tk3m8ooVN28&list=PLX-qt8EPoQ1YkYdiAnBYTXnCwLCTf_mAC&index=227&t=0s

 


Во етер
Наслов
Изведувач

Background