Столе Наумнов

https://www.youtube.com/watch?v=KLj5H_RHghU
https://www.youtube.com/watch?v=VcUquy1_Gr0

При гостувањето во Ноќен ескпрес, универзитетскиот професор Димитар Апасиев изјави дека профитот македонските работодавачи ќе ги користат за купување на џипови и јахти, но не и за повисоки платите на работниците. Според професорот Апасиев,заблуда е дека странските инвеститори ќе не спасат и тоа е се покажа дека е погубна стратегија затоа што фабриките во Македонија […]

https://youtu.be/dZh5uQS7Rk0

Груевски лично ја координирал акцијата против Здружението на новинарите.. Од 36 случаи на насилство врз новинарите нито еден не е расчистен, насилниците не се откриени а камоли да се казнат.. Насилството е мотирирано и оркестрирано од власта која праќа порака новинарите да бидат тепани, заплашувани и за тоа никој нема да одговара, вели во интервјуто […]

https://youtu.be/SuPQ-yxanP4
https://youtu.be/mtEj1uFysek

Во етер
Наслов
Изведувач

Background