Столе Наумов

Страна: 5

https://www.youtube.com/watch?v=4-z9FzZSIho

Едни исти луѓе во правосусдство ги менуваат функциите, но секогаш остануваат функционери. Дури и како пензионери не ја губат моќта и одлучуваат кој каде ќе биде именуван. Ги наследуваат нивни најблиски, па логично е синот да го наследи таткото судија. Ова се дел од размислувањата на Александар Наков, поранешен јавено обвинител во емисијата Стадион на […]

https://www.youtube.com/watch?v=AGdNmfGFbh
https://www.youtube.com/watch?v=wh9dr_tvka0
https://www.youtube.com/watch?v=a82WSl5M9m0
https://www.youtube.com/watch?v=pJCaaZrHSEY
https://www.youtube.com/watch?v=jepsQK1ipsM
https://www.youtube.com/watch?v=HJOw198kn0w
https://www.youtube.com/watch?v=t8oZGIyQm2U
https://www.youtube.com/watch?v=FGIdCSrDAFw

Во етер
Наслов
Изведувач

Background