ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Radio channels

3 Results / Page 1 of 1

Канал 77

Радио Канал 77 започна со работа на 4-ти октомври 1991 година и е прво приватно национално радио во Република Македонија. Од 5-ти јануари 2015 година Радио Канал 77 има обновена девет годишна Лиценца-Дозвола за радио емитување. Радио Канал 77 е со седиште во Штип на адреса: 5-та Партиска конференција 32A, во сопствен објект Мултимедијален центар Канал 77 и студио лоцирано во Скопје на адреса: Франклин Рузвелт бр.4 локал 6. Радио Канал 77 од 01.01.2015 година го воведе новиот радиски формат кој е со ралзични програмски сегменти […]

today11/01/2021 8039 1

0%