ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Попладневна програма

Попладне со Анѓела

Background
Понеделник 14:00 18:00
Вторник 14:00 18:00
Среда 14:00 18:00
Четврток 14:00 18:00
Петок 14:00 18:00

Попладне со Анѓела

Споделуваме импресии, моменти, случувања, заедно го минуваме работното време, возиме кон дома. Сето ова зачинето со најновите и најголеми хитови. Ајде заедно да создаваме и раскажуваме наша приказна! Те чекам, почнуваме во 14:00!!!

album-art

Анѓела Пингова

Прв избор – луѓе што ме мотивираат, ме прават среќна и ги будат најубавите емоции во мене! Ако ти треба таква енергија – се слушаме од понеделник до петок, од 14:00 до 18:00 на Канал77!

album-art


Rate it
0%