ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Претпладневна програма

Работно време со Елена

Background
Понеделник 10:00 14:00
Вторник 10:00 14:00
Среда 10:00 14:00
Четврток 10:00 14:00
Петок 10:00 14:00

Работно време со Дарко

Секој работен ден од 10 до 14 часот имаме една мисија да ве забавуваме, разиграме и информираме.
Без разлика дали не слушате дома, во автомобил или на работа ќе слушате одлична забава, брзи и точни информации и многу хитови.

Работно време со Дарко

Секој работен ден од 10 до 14 часот имаме една мисија да ве забавуваме, разиграме и информираме.
Без разлика дали не слушате дома, во автомобил или на работа ќе слушате одлична забава, брзи и точни информации и многу хитови.

Дарко Богески

Живеј и остави ги другите да го живеат животот како што сакаат. Слободата е мојата најмоќна животна енергија – слободата на движење, слободата да бидам креативен и да бидам свој. Реалистичен оптимист со незапирлив дух за истражување и забава. Сакам да ги гледам и слушам луѓето како ги остваруваат нивните соништа, верувам дека енергијата кружи, па идејата ми е  да споделам позитива и на радио со што повеќе луѓе. Кога правам нешто, уживам во целиот процес, за мене се важни и патот, и дестинацијата. Целиот свет е сцена, па зошто да не ја одиграме нашата најдобра улога токму сега ?

Дарко Богески

Живеј и остави ги другите да го живеат животот како што сакаат. Слободата е мојата најмоќна животна енергија – слободата на движење, слободата да бидам креативен и да бидам свој. Реалистичен оптимист со незапирлив дух за истражување и забава. Сакам да ги гледам и слушам луѓето како ги остваруваат нивните соништа, верувам дека енергијата кружи, па идејата ми е  да споделам позитива и на радио со што повеќе луѓе. Кога правам нешто, уживам во целиот процес, за мене се важни и патот, и дестинацијата. Целиот свет е сцена, па зошто да не ја одиграме нашата најдобра улога токму сега ?


Rate it
0%