ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

ацо петров

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Петров: Директорите ги упропастија фирмите, не стечаните управници (видео)

Претседателот на Комората на стечајни управници Ацо Петров не бега од одговорноста на стечајните управници, за што има и затворски казни и одземени и необновени лиценци, но прашува што може да направат  управниците со целосно уништен деловен субјект доведен до просјачки стап, без имот и стечајна маса. – Стечајот треба да биде шанса за реорганизација и реобновување на биснисот. Со тоа ќе бидат задоволни и работниците и доверителите. Но што може да направиме ние ако директорите и сопствениците намерно ја […]

today16/05/2020 409

0%