ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

благоја грујовски

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Па ние не сме сираци во оваа држава, вели Благоја Грујовски, сметајќи дека естрадата е неправедно маргинализирана во кризата од пандемијата

Во денешното издание на емисијата „Стадион“ на радио Канал 77 гостин беше и популарниот фолк пејач Благоја Грујовски, кој рече: -Ние како здружение сме далеку од позицијата да бараме нешто, немаме правни орудија. Имавме многу јавувања од наши колеги, кои се засегнати, но за жал нашите можности се лимитирани и само можевме нивниот глас да го пренесеме. Сакавме да кажеме дека постои армија од илјади членови  занемарена и запоставена. Осекогаш сме плакале перснален данок, хонорарите се исплаќаат автоматки заедно со […]

today27/06/2020 42

0%