ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Габриела Кулебанова

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Габриела Кулебанова: Банките да бидат солидарни со граѓаните и бизнисмените во кризата (видео)

Според потпретседателката на Соузот на стопански комори на Македонија банките треба да покажат поголемо чувство за кризата и да бидат свесни дека големите профити што ги правеа изминативе години не се возможни ако стопснството колабира. Банките треба да овозможат одложување на плаќањето на обврските за граѓаните и за бизнисот не само за три месеци туку до крјаот на годината. – Ние донесовме заклучок во комората нашите членки да се воздржуваат од отпуштање на работници. Истовремено бараме од министерот з аекономија […]

today21/03/2020 7

0%