ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Дарко Панчев

2 Results / Page 1 of 1

Парадокс

Дарко Панчев: Спас за политиката и спортот е увоз на 20 министри, премиер и претседател на ФФМ од странство

„Не е проблемот само во политичките партии, туку и до менталитетот на нашиот народ. Затоа што за многу работи погрешно размислуваме, ни сметаат оние кои што се успешни, а оние кои што се под сомнение тие се снаоѓаат добро“, вели Драко Панчев, поранешен фудбалер во емисијата „Стадион Парадокс“ на Канал 77. Луѓето кои што работат со години во фудбалот и општо во Собранието нив не ги интересира напредокот на фудбалот, нив ги интересира личните интереси, затоа и ретко имаме успех, […]

today15/02/2020 45

0%