ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

димитар савовски

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Савовски: Најголем корумпирач на судството е извршната власт (видео)

Според адвокатот Димитар Савовски најголем коруптивен елемент во судството е извршната власт, Митото и поткупот, давањето пари се само еден елемент. - Каде е нечесното однесување на оној што ја има власта и моќта за свои интереси. Потребно е да се направи цврста поделба на извршната и судската власт. Се дотогаш владата и партиите ќе диктираат со своето влијание и моќ во судството. Не може само да зборуваме дека имаме сомнеж за одредени судии дека се корумпирани во основните скопски […]

today25/04/2020 64

0%