ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Добрила Кацарска

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Добрила Кацарска: Треба да се провери имотот на судиите, но не само на потесното туку и на поширокото семејство (видео)

Кога постојано и толку многу се зборува за корупција во судството, најверојатно тоа и постои, изјави во емисијата „Стадион“, судиката Добрила Кацарска. Таа додава дека како судија со долгогодишно искуство секогаш пресудувала врз база на докази и факти, во ситуацијата немала докази, но сепак се сомнева т.е претпоставува дека некои судии се корумпирани. „Се’ повеќе има сомнеж за многу поголем број на судии кои се корумпирани. Гледаме кој како живее, знаеме каде одиме на годишен одмор, кој судија каде оди […]

today25/04/2020 6

0%