ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Душко Млекарот

1 Result / Page 1 of 1

Ноќен Експрес

Душко Млекарот во Германија чека политички азил

Повеќе од еден месец Душко Илиевски, познат во јавноста како Душко Млекарот заедно со семејството е во Германија. Нема намера да се враќа и веќе доставил барање за политички азил. Ова во емисијата „Ноќен експрес“ на Канал 77 го потврди неговиот другар, Кире Велковски, лидер на тутнарските протести во Битола. – Душко моментално е во Германија. Избега од полицијата и судството. Имаше повеќе кривични пријави за учество во протестите на Шарената револуција во Битола, божем нападнал и полициаец и за […]

today27/12/2018 12

0%