ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

инспектори

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Филиповска Грашкоска: Повисоките плати нема да ги направат подобри инспекторите (ВИДЕО)

Инспекцискиот совет има надлежност да ја следи работата на државните инспекторати. Од 28 инспекциски служи кои се под надлежност на Инспекцискиот совет сите си ја работат својата работа, 6 инспекцикси служби сега се директно засегнати дали ги почитуваат препораките на Владата и тие се постојано на терен, вели Магдалена Филиповска Грашкоска, претседател на Инспекцискиот совет при гостувањето во емсијата „Стадион“ на Канал 77 на тема „Дали самостојноста на инспекторите може да биде злоупотребена, да доведе до корупција и да заврши […]

today11/04/2020 5

0%