ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

инспекциски надзор

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Макрадули: Состојбата со коронавирусот не учи да не си играме со животната средина (ВИДЕО)

„Државниот инспекторат за животна средина има инспектори кои се обучуваат заедно со ЕУПОЛ и тие имаат врз база на своите ингеренции што ги имаат ги покриваат инсталациите, општинските инспектори се тренираат за нешто друго и затоа не е бегање од одговорноста, но граѓаните бараат решение. Затоа велам дека ни фали една жичка на комплементарност и акција, а не паралелизам“, изјави заменик министерот за животна средина, Јани Макрадули при гостувањето во емисијата „Стадион“ на Канал 77, на тема „Дали самостојноста на […]

today11/04/2020 5

0%