ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Лазар Ракиџиев

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Лазар Ракиџиев: Изградбата на стадионите доцни не заради ФФМ, туку виновни се општините

„Во интерес на истрагата не е дозволено да зборуваме, оној кој што е виновен ќе си одговара“, вели Лазар Ракиџиев кој од 2013 година е член во УО на ФФМ, а од минатата година како потпретседател. Неговиот одговор се однесува на информацијата дека 10 на лица од ФФМ за криминал од над 4,5 милион евра. Тој вели се доцни со „ХетТрик“ програмите на УЕФА не заради ФФМ, туку затоа што оштините не си ги извршија своите обврски. https://www.youtube.com/watch?v=DomMWsCvIJk&feature=emb_title

today15/02/2020 97

0%