ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Мартин Богатиноски

1 Result / Page 1 of 1

Ноќен Експрес

Политика, хумор и сатира во радио етерот: „Ноќен експрес“ на Канал 77

Радио Канал 77, во среда на 27.04.2016 стартуваше со нов проект под името „Радиовизија“. Станува збор за мултимедијална платформа со чии рамки ќе се емитуваат 20 емисии (понеделник, среда и петок), во терминот од 21:00-23:00 часот од студијата на Канал 77 во Штип и Скопје, како и од седум различни градови низ Македонија. „Ноќен Експрес“ е името под кое ќе се реализираат 20-те емисии во понеделник, среда и петок, од двете студија на Канал 77 во Штип и Скопје и […]

today26/12/2018 9

0%