ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Парадок

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Драган Томовски: Извештајот на УЕФА е катастрофален за македонскиот фудбал

При гостувањето на Драган Томовски во „Стадион Парадок“ зборуваше за Обединети за фудбалот кои преку нивното граѓанско здружение ја запознале јавноста за тоа како функционира Фудбалската Федерација на Македонија. „Фудбалот е еден од ретките спортови кој е профитабилен, зборам за профитаблност на фудбалот во неговата легална работа, а не зборувам за профитабилност како што ја сфаќаат некои нови сопственици на клубови, кои што профитабилноста ја гледаат во некои други работи кои се надвор од законот особено, кладинлниците“, вели Драган Томовски, […]

today15/02/2020 44

0%