ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

петре пилегов

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Трамвајскиот превоз може д асе реши само со заем (видео)

По лошото искуство со јавно приватното партнерство со депонијата Дрисла, што неодамна беше раскинато, градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов вели дека овој модел нема да го применат во решавањето на јавниот превоз и изградбата на трајнвајската мрежа. Шилегов во емисијата Стадион зборуваше и за осумгодишниот судски спор за Дрисла и штетите предизвикани во судскиот лавиринт https://www.youtube.com/watch?v=VlpnjG4wm7k&feature=emb_title

today29/02/2020 2

0%