ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

трајко славески

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Славески: Платите во наредните месеци треба да бидат обезбедени од државниот буџет (видео)

Влеговме во економска рецесија со колапс на економијата, што во прво време беше овозможена како потреба од заштита на здравјето на населението. Меѓутоа, дојде и времето кога треба да се реагира, рече професорот Трајко Славески во емисјата Стадион на Канал 77. -Ниту еден вработен додкеа трае пандемијата не треба остане без доход. Ниту еден сеемен бизнис не смее да престане да работи. Не треба да се прави никаква разлика дали со средства од бууџетот се набавуваат ракавици, заштитни маски и […]

today21/03/2020 3

0%