ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

цветан трифуновски

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Цветан Трифуновски: Поднесовме кривични пријави против членовите за комисиите и министерот Димковски(видео)

Досега со министерот за ЗШВ ,Трајан Димковски комуницираме само службено изјави во телефонското јавување во емисијата Стадион ,заменскиот министер во оваа министерство, Цветан Трипуновски.Тој вели дека имаат утврдено голем број на неправилности во работењето на Министерството, како на пример издавање на едно исто земјиште на двајца апликанти . „Токму поради тоа имаме поднесено кривични пријави против членови на комисиите како и против актуелниот Министер Трајан Димковски“, вели Трипуновски. https://youtu.be/bRJLrIQ2Yg8

today14/03/2020 253

0%