Љубомир Ѓурчевски

Буџетот на Фудбалската федерација на Макеоднија е 14,5 милиони евра е за оваа година, од кој што 7,5 милиони евра, се по основ на телевизиски права, од кој што се исплаќаат плати, награди, тоа ФИФА и УЕФА не го контролираат затоа што тоа е одлука донесена 2011 година, а се применува од 2015 година каде […]

 


Во етер
Наслов
Изведувач

Background