ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Андреј Петровски е добитник на Mi преносен звучник во наградната игра „Биди ти музички уредник“ на Радио Канал 77

today16/09/2021 25

Background

Андреј Петровски е добитник на Mi преносен звучник во наградната игра „Биди ти музички уредник“ на Радио Канал 77 која се реализираше во месец септември.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%