ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Kanal 77

476 Results / Page 1 of 53

Подаруваме

Биди наш музички уредник и освој одмор во Тасос Грција

За нашата плејлиста секогаш да биде по твој вкус, ни треба твоето мислење да ни кажеш што ти се допаѓа. Направи ја со нас најновата плејлиста за во етер и слушај баш она што го сакаш, додека си на работа, во твојот автомобил, готвиш, одмараш или играш баш по твое.   ИСТРАЖУВАЊЕТО Е ЗАВРШЕНО Правила - наградно учествување

today23/03/2024 1565 59 9

Подаруваме

Наградна игра ”Мега Младенци” подржано од ЈК Травел

🌞🎵 Освој одмор во Грција со Канал 77 и ЈК Травел! 🎵🌞 Подгответе се нашата нова наградна игра ‘’Мега Младенци’’ на Канал 77! Вклучете го радио приемникот на фреквенцијата на Канал 77, појачајте го звукот, слушајте постојано и имате можност да освоите одмор во преубавата Грција. Секој ден, ние избираме еден артист на денот. Кога ќе слушнеш песна од артистот на денот пиши ни на Вибер 072607777 со твое име и презиме и телефонски број. Баш ти можеш да бидеш […]

today10/03/2024 434 15 5

Подаруваме

Биди наш музички уредник и освој одмор во Скијатос Грција

За нашата плејлиста секогаш да биде по твој вкус, ни треба твоето мислење да ни кажеш што ти се допаѓа. Направи ја со нас најновата плејлиста за во етер и слушај баш она што го сакаш, додека си на работа, во твојот автомобил, готвиш, одмараш или играш баш по твое.   ИСТРАЖУВАЊЕТО Е ЗАВРШЕНО Правила - наградно учествување

today16/02/2024 711 25 2

Подаруваме

Биди наш музички уредник и освој патување за Велигден во Крф

За нашата плејлиста секогаш да биде по твој вкус, ни треба твоето мислење да ни кажеш што ти се допаѓа. Направи ја со нас најновата плејлиста за во етер и слушај баш она што го сакаш, додека си на работа, во твојот автомобил, готвиш, одмараш или играш баш по твое. ИСТРАЖУВАЊЕТО Е ЗАВРШЕНО Правила - наградно учествување

today17/01/2024 1128 115 2

Подаруваме

Биди наш музички уредник и освој патување за 8-ми Март во Сараево и Мостар

За нашата плејлиста секогаш да биде по твој вкус, ни треба твоето мислење да ни кажеш што ти се допаѓа. Направи ја со нас најновата плејлиста за во етер и слушај баш она што го сакаш, додека си на работа, во твојот автомобил, готвиш, одмараш или играш баш по твое. Истражувањето е завршено.   Правила - наградно учествување

today16/12/2023 767 37 4

Подаруваме

”Листа на желби” – подржано од Флекс Кредит

Дедо Мраз не е единствениот кој ги исполнува желбите оваа Нова Година Подгответе се ‘’Листа на желба’’ бидејќи Канал 77 ги претвора желбите во реалност! Учеството е лесно како 123: 1) Одете на kanal77.mk и пријавете се ! 2) Кажете ја вашата новогодишна желба и кажете ни зошто таа заслужува да ви биде исполнета. 3) Слушајте го Утринското шоу на Канал 77 со Христина и Мирко секој работен ден во 8 часот наутро. Ако ве повикаме во етер со вашата […]

today25/11/2023 1468 45 6

Подаруваме

Радио Ајваријада 2023

Дали е лично твојот, најпосакуваниот, највкусниот, едноставно најдобриот домашен ајвар. Ние го бираме најдобриот ајвар во Македонија. Мислеш дека си го направил направил ? Испрати ни примерок за дигустација по пошта на 5-та Партиска Конференција 32А, 2000 Штип до 05.11.2023. Во Утринското шоу со Христина и Мирко, заедно со жири ќе го избереме најдобриот домашен ајвар. Пријави се, доби награда и биди препознаен како мајстор за ајвар за 2023 година Радио Ајваријада 2023

today24/10/2023 273 58

Подаруваме

Подаруваме

Направи ја со нас најновата плејлиста за во етер и слушај баш она што го сакаш, додека си на работа, во твојот автомобил, готвиш, одмараш или играш баш по твое. МУЗИЧКОТО ИСТРАЖУВАЊЕ Е ЗАВРШЕНО

today23/10/2023 1337 204 2

Подаруваме

Подаруваме

Направи ја со нас најновата плејлиста за во етер и слушај баш она што го сакаш, додека си на работа, во твојот автомобил, готвиш, одмараш или играш баш по твое.   Истражувањето е завршено.   Правила - наградно учествување

today21/09/2023 1949 278 5

0%