ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Андријана Тасева е добитничка на Mi smart часовник во нагардната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77

today05/07/2022 49

Background

05.07.2022

Андријана Тасева е добитничка на Mi smart часовник во нагардната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77, која се одржа во месец јуни.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%