ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Васко Рубаноски е добитник на HP ранец во нагардната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77

today01/06/2022 43

Background

01.06.2022

Васко Рубаноски е добитник на HP ранец во нагардната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77, која се одржа во месец мај.

Во прилог е видео од извлекувањето:

 

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%