ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall

Подаруваме

Владимир Петровски е добитник на Sony преносен звучник во наградната игра „Биди ти музички уредник“ на Радио Канал 77

today09/06/2021 27

Background

Владимир Петровски е добитник на Sony преносен звучник во наградната игра „Биди ти музички уредник“ на Радио Канал 77, која се реализираше во месец јуни.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%