ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Габриела Петровска е добитничка на wireless звучник Philips во нагардната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77

today03/05/2022 8

Background

03.05.2022

Габриела Петровска е добитничка на wireless звучник Philips во нагардната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77, која се одржа во месец Април.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%