ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Горан Ивановски е добитник на безжични слушалки MI во нагардната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77

today31/01/2022 23

Background

Горан Ивановски е добитник на безжични слушалки MI во нагардната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77, која се реализираше во месец јануари.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%