ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Горан Поп-Николов е добитник на преносен звучник Philips во наградната игра „Биди ти музички уредник“ на Радио Канал 77

today23/12/2021 25

Background

Горан Поп-Николов е добитник на преносен звучник Philips во наградната игра „Биди ти музички уредник“ на Радио Канал 77 која се реализираше во месец декември.

Во прилог е видео од извлекувањето:

 

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%