ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Дона Зарова е добитничка на патување за двајца во Истанбул во наградната игра „биди ти наш музички уредник“ на Канал 77

today02/11/2023 59 6

Background

02.11.2023

Дона Зарова е добитничка на патување за двајца во Истанбул во наградната игра „биди ти наш музички уредник“ на Канал 77 поддржано од Escape travel, која се одржа во месец октомври.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Kire Andonov

Rate it

Остави коментар (0)

Напишете коментар

0%