ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Душко Димкоски е добитник на On-Ear слушалки Philips во нагардната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77

today01/04/2022 9

Background

01.04.2022

Душко Димкоски е добитник на безжични слушалки Philips во нагардната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77, која се одржа во месец март.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%