ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Ива Зафировска е добитничка на смарт часовник во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77

today08/02/2023 33

Background

Ива Зафировска е добитничка на смарт часовник Redmi во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77, која се одржа во месец јануари 2023 година.

Во прилог е видеото од извлекувањето:


 

 

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%