ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Игор Толичев е добитник на Philips wireless слушалки во наградната игра „Биди ти музички уредник“ на радио Канал 77

today18/11/2021 4

Background

Игор Толичев е добитник на Philips wireless слушалки во наградната игра „Биди ти музички уредник“ на радио Канал 77 за месец Ноември 2021 година.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%