ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Канал 77 носи ме на одмор, спонзор Аурора Турс

today21/03/2022 42

Background

Волшебни песочни плажи, кристално тиркизно бистро море, возбудливи авантури, пирамиди, Ти го заслужуваш тоа.
Слушај Канал 77 и можеш да добиеш all-inclusive одмор за 2 во Хургада Египет.
Колку повеќе слушаш толку се поголеми шансите да добиеш.
Започнуваме секој работен ден во Утринското шоу со Христина и Мирко
Канал 77 носи ме на одмор спонзор Аурора Турс

Правила на играта

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%