ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Кристијан Ацевски е добитник на паметен часовник HUAWEI Band 4 во наградната игра на Радио Канал 77

today12/04/2021 19

Background

Кристијан Ацевски е добитник на паметен часовник HUAWEI Band 4 во наградната игра ‘Биди ти музички уредник’’ на Радио Канал 77 која се реализираше во месец Април.

Во прилог е  видео од извлекувањето.

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%