ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Менче Јовановска е добитничка на патување за двајца на Крф во наградната игра „биди ти наш музички уредник“ на Канал 77

today03/05/2023 69

Background

03.05.2023

Менче Јовановска е добитничка на патување за двајца на Крф во наградната игра „биди ти наш музички уредник“ на Канал 77, поддржано од Escape travel, која се одржа во месец април.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%