Никола Јанев е добитник на Dell ранец во нагардната игра „биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77 – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Никола Јанев е добитник на Dell ранец во нагардната игра „биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77

05.10.2022

Никола Јанев е добитник на Dell ранец во нагардната игра „биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77, која се одржа во месец септември.

Во прилог е видео од извлекувањето:


Во етер
Наслов
Изведувач

Background