ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Ноќен Експрес

Ноќен Експрес – Емисија 19

today27/12/2018 9

Background

Тема на емисијата: „Трет пат по којзнае кој пат“ со гости:Гости: Бранко Героски, Павле Трајанов и Бранимир Јовановиќ.
Телефонски гости во живо јавување, телефонска анкета:Јанко Бачев, Јове Кекеновски, Лилјана Поповска и Ивон Величковски…
Карикатурист: Методи Андонов.
Музика во живо: Криптон

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%