ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Ноќен Експрес

Ноќен Експрес – Емисија 53 – долга верзија

today27/12/2018 4

Background

Предизборни разговори со Стево Пендаровски од СДСМ, Ден Дончев од коалицијата ВМРО за Македонија. Снимени разговори со: Бранко Ѓорѓевски, Сашка Цветковска, Слободан Трајковски, Назим Рашиди, Габриела Точко, Огнен Јаневски и Љупчо Николовски.

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%