ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Ноќен Експрес

Ноќен Експрес – Емисија 54 – кратка верзија

today27/12/2018 5

Background

Во Ноќен експрес, последна дебата за изборната кампања за Предвремените парламентарни избори 2016.Во скопското студио се Љубчо Ѓеорѓиевски и Слободан Богоески, а од студио Штип дебатира Павле Богоевски.

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%